Site-ul moretto.ro, este detinut si administrat de societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L,  înregistrată la Registrul Comerţului cu nr.J40/4469/2009, cod de identificare fiscală RO 25405352, cu sediul social în Str. Intr.Vislei 1, Bucuresti, Romania. Telefon: 0763.659.752, 0729.775.238; Email: [email protected]

Navigarea pe site-ul moretto.ro, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

Moretto.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre moretto.rog si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

  1. Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul moretto.ro

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc si constituie “continutul” site-ului moretto.ro care este proprietatea companiei S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului moretto.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. Moretto.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.moretto.ro.

DESCRIERE SITE

Moretto.ro este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului moretto.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor S.C.MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, transmiterii de mesaje, intocmirea de rapoarte. S.C.MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de inscriere. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

CONTRACTUL

CONTRACTUL se refera la obligatia FIRMEI de a furniza produsele clientului care a facut o COMANDA si a platit-o online sau obligatia FIRMEI de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDA, dupa ce COMANDA a fost confirmata telefonic de FIRMA.
Notificarea primita pe email imediat dupa plasarea online a COMENZII nu este considerata o confirmare si, drept urmare, nu este considerata un CONTRACT.

COMENZI

COMANDA se refera la actiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul “Finalizeaza comanda” din cosul de cumparaturi. COMANDA este considerata CONTRACT intre parti in momentul in care plata s-a facut online si a fost confirmata de operatorul de plati online.
In afara platii deja efectuate online, FIRMA nu considera o COMANDA neconfirmata telefonic de catre FIRMA ca ca fiind un CONTRACT.
Notificarea primita de catre client imediat dupa efectuarea COMENZII nu este o confirmare. Confirmarea COMENZII se face telefonic sau prin email un al doilea email de catre FIRMA, indiferent daca COMANDA a fost pre-platita sau nu.
Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii si conditiile SITE-ului si se considera ca este la curent cu forma de confirmare a COMENZILOR de catre FIRMA.
Din motive obiective, FIRMA isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii din COMANDA. Mai departe, clientul va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuata online).
CONTRACTUL intra in vigoare in momentul confirmarii COMENZII de catre FIRMA.
Pentru COMENZILE la care clientul opteaza pentru ridicarea de la unul dintre sediile FIRMEI alese de acesta, preturile si rezervarile produselor si/sau serviciilor sunt valabile 72 de ore de la confirmarea COMENZII clientului de catre FIRMA, in cazul in care COMANDA nu este pre-platita.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi  rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. SocietateaS.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Societatea S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. SocietateaS.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.moretto.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la societateaS.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.moretto.ro. S.C. MORETTO IMPORT EXPORT S.R.L  nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.moretto.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.moretto.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Versiunea actuala a fost actualizata la data de 19.06.2018.